Hitsaaja

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 9.10.2022

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista hitsaajaa.

Työnkuvaus:
Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa 5–10 mm mustan raudan MIG-hitsausta, mutta monipuolinen kokemus eri hitsausmenetelmistä katsotaan eduksesi.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta hitsauksesta ja alalle sopivaa koulutusta. Työ vaatii myös hyvää piirustustenlukutaitoa. Toivomme, että sinulla on voimassa olevat työturva- ja tulityökortit. Etsimämme hakija on oma-aloitteinen ja hänellä on ammattimainen asenne sekä laadukas työnjälki. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle:
Asiakkaamme on suuri yritys, jonka toimialana on metalliteollisuus. Asiakasyrityksemme toimii niin suomessa, kuin ulkomaillakin. Saat työhösi kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alussa. Lisäksi sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi hitsaajan työtehtävissä. Palkkaus työtehtävään määräytyy valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Työ on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään suoraan asiakkaan kirjoille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi alla näkyvään sähköpostiin tai suoraan kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Saara Kolkka
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888

Avainsanat: MIG, hitsaaja, teollisuus, hitsaus, metalliteollisuus, 2-vuorotyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.