fbpx

Hitsaaja

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 26.9.2021

Oletko hitsauksen ammattilainen? Etsitkö uusia tuulia työurallesi? Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään pääasiassa 5-10 mm mustan raudan MIG-hitsausta, mutta monipuolinen kokemus eri hitsausmenetelmistä on eduksi. Työtä tehdään asiakkaan hallilla ja pääasiassa kahdessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta hitsauksesta ja alan koulutus. Piirustusten lukutaito on välttämätön työssä. Voimassaolevat työturva- ja tulityökortit katsotaan eduksesi. Lisäksi toivomme sinulta oma-aloitteista ja ammattimaista asennetta sekä laadukasta työnjälkeä.

Tarjoamme sinulle:
Saat pitkäaikaisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen työhön, mukavan työporukan ympärillesi sekä joustavuutta työaikoihisi. Lisäksi saat kolmihenkisen HR-tiimin tueksesi koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. WorkPower järjestää alustavat haastattelut ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan luona. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoilla määräajan jälkeen.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: hitsaaja, 2-vuorotyö, hitsaus, pitkäaikainen

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.