Hitsaaja Poriin

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 10.3.2024

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista hitsaajaa.

Työnkuvaus:
Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa 5–10 mm mustan raudan MIG-hitsausta, mutta monipuolinen kokemus eri hitsausmenetelmistä katsotaan eduksesi.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta hitsauksesta ja alalle sopivaa koulutusta. Työ vaatii myös hyvää piirustustenlukutaitoa. Toivomme, että sinulla on voimassa olevat työturva- ja tulityökortit. Etsimämme hakija on oma-aloitteinen ja hänellä on ammattimainen asenne sekä laadukas työnjälki. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle:
Asiakkaamme on suuri yritys, jonka toimialana on metalliteollisuus. Asiakasyrityksemme toimii niin suomessa, kuin ulkomaillakin. Saat työhösi kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alussa. Lisäksi sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi hitsaajan työtehtävissä. Palkkaus työtehtävään määräytyy valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Työ on määräaikainen WorkPowerin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja alustava kesto on kesän (2024) alkuun. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi alla näkyvään sähköpostiin tai suoraan kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
Saara Kolkka / HR-koordinaattori
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888 (tiistaista torstaihin klo 10-12) 

Avainsanat: MIG, hitsaaja, teollisuus, hitsaus, metalliteollisuus, 2-vuorotyö

Ilmoitusnumero: 95438284

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus