Hitsaaja Poriin

Kokoaikainen

Pori, Ulvila

Haku päättyy 26.3.2023

Haemme asiakkaallemme Poriin mig-hitsaajaa!

Haussa on hitsaaja konepajalle, jossa on käytössä viisi eri laatujärjestelmää: SFS-EN ISO 9001, SFS-EN ISO 14001, SFS-EN ISO 45001, SFS-EN ISO 3834-2 ja SFS-EN 1090-EXC-3. 

Hitsausmenetelmänä on mig ja hitsattava materiaali on pääasiassa mustaa rautaa. Materiaalivahvuudet ovat 2-20mm. Hitsattavat kappaleet vaihtelevat. Satunnaisesti työhön voi kuulua myös mm. polttoleikkausta, kokoonpanoa yms. Näitä ei tarvitse osata, vaan erilaisiin tehtäviin voidaan opettaa muun työn ohessa, jolloin työnkuvaan voi kuulua myös muuta kuin hitsausta. 

Vaatimuksena on kokemusta vastaavanlaisesta hitsaamisesta. Katsomme eduksesi voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit. Teet ahkerasti töitä ja työnjälkesi on huolellista. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkoon asiakkaan omille kirjoille määräaikaisen työsuhteen jälkeen.

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Kiinnostuitko? Jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta osoitteeseen www.workpower.fi. Mainitsethan myös mahdollisista suosittelijoista. Hakemus kannattaa laittaa, vaikket olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Lisätietoja työtehtävästä:
Saara Kolkka / HR-koordinaattori
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888

Avainsanat: mig, hitsaus, laatujärjestelmät, konepaja, kokoonpano

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!