Hitsaaja MIG

Kokoaikainen

Hankasalmi, Jyväskylä, Laukaa, Toivakka

Haku päättyy 31.5.2024

Hitsaaja haussa!

Työssäsi tulet tekemään asiakkaan omia tuotteita ohuesta ruostumattomasta metallista migillä ja välillä myös tigillä. Työ on hyvin tarkkaa ja pääset myös opettelemaan haastavampia hitsauksia. Hitsausta tehdään käsin, mutta joitakin sarjoja myös robotilla. 

Tarjoamme sinulle pidempiaikaisen työpaikan. Asiakkaamme on toiminut metallialalla jo useamman vuosikymmenen ajan, joten ammattitaitoa ja ymmärrystä alasta on jo paljon. Perehdytys on kattava ja pääset mukaan iloiseen ja osaavaan työporukkaan. 

Toivomme sinulta hyvää/erinomaista hitsaustaitoa. Voimassa olevat luokat katsotaan hakijan eduksi. Metalliala on sinulle tuttu ennestään ja pidät metallipajan tunnelmasta. Olet motivoitunut ja innostunut tekemään oman osuutesi työstä hyvin. 

Anna meille siis mahdollisuus tarjota sinulle uutta työpaikkaa ja laita hakemus! Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. 

Lisätietoja:

HR-Konsultti Santeri Lahdelma 

Santeri.lahdelma@workpower.fi

040 688 6545

Avainsanat: hitsaaja, Mig, Tig, ohutlevytyö

Ilmoitusnumero: 97125988

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus