Hitsaaja MIG

Kokoaikainen

Jyväskylä, Hankasalmi, Toivakka

Haku päättyy 5.10.2022

Hitsaaja haussa! Anna meille mahdollisuus tarjota sinulle uutta työpaikkaa ja laita hakemus tulemaan.

Työssäsi tulet hitsaamaan käsin yksittäisiä kappaleita ja pieniä sarjoja, pääosin ohuesta ruostumattomasta metallista, migillä ja välillä myös tigillä. Työ on hyvin tarkkaa ja pääset myös opettelemaan haastavampia hitsauksia. Sarjahitsausta tehdään myös robotilla. 

Tarjoamme sinulle pidempiaikaisen työpaikan. Asiakkaamme on toiminut metallialalla jo useamman vuosikymmenen ajan, joten ammattitaitoa ja ymmärrystä alasta on jo paljon. Perehdytys on kattava ja pääset mukaan iloiseen ja osaavaan työporukkaan. 

Toivomme sinulta hyvää/erinomaista hitsaustaitoa. Voimassa olevat luokat katsotaan hakijan eduksi. Metalliala on sinulle tuttu ennestään ja pidät metallipajan tunnelmasta. Olet motivoitunut ja innostunut tekemään oman osuutesi työstä hyvin. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja:

HR-Koordinaattori Santeri Lahdelma 040 688 6545

Avainsanat: hitsaaja, Mig, Tig, ohutlevytyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.