Hitsaaja / Metallityöntekijä

Kokoaikainen

Pääkaupunkiseutu, Mäntsälä, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää, Kerava, Nurmijärvi

Haku päättyy 26.3.2023

Oletko ammattitaitoinen hitsaaja? Haluaisitko työskennellä rennossa työyhteisössä monipuolisissa hitsaustehtävissä?

Haemme nyt asiakkaallemme TIG-hitsaajaa metalliteollisuuteen pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kellokoskelle.

Asiakkaamme on vuonna 1987 perustettu metallialan yritys, joka valmistaa korkeatasoisia ohutseinäputkituotteita, sekä metallirakenteita ja osia koneenrakennusteollisuuden käyttöön.

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat hitsaten erilaisia metallituotteita kuten, ohutseinäputkituotteita sekä metallikalusteita ja niiden osia. Hitsattavat materiaalit TIG:illä ovat pääosin seostamaton terästä ja jonkin verran rosteria 2mm saakka. Työ on itsenäistä hitsaajan työtä, mutta työskentelet koko ajan työkavereidesi ympäröimänä. Hitsattavat tuotteet vaihelevat yksittäiskappaleista sarjoihin. Työssä menestyäksesi sinulla tulisi olla kokemusta TIG-hitsauksesta sekä halua oppia uutta ja kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Viikoittainen työaikasi on 37.5h maanantaista perjantaihin aamuvuorossa. Työsuhteessasi on käytössä Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Kokemusta TIG-hitsaamisesta
  • Omatoimista, ahkeraa ja huolellista työskentelyotetta
  • Kuvanlukutaitoa 
  • Tulityö- ja työturvakortit
  • Suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa hitsaajan työtehtävissä sekä perusteellisen perehdytyksen työhösi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Adna Mohamed
adna.mohamed@workpower.fi
040 355 3188 

Avainsanat: hitsaaja, metallityöntekijä, TIG-hitsaaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!