Hitsaaja MAG – Saarijärvelle

Kokoaikainen

Saarijärvi

Haku päättyy 31.5.2024

Haemme MAG-hitsaajaa asiakkaallemme Saarijärvelle

Työssäsi tulet hitsaamaan käsin Magilla putkikappaleita, ja hitsattavana materiaalina on pääosin mustaa rautaa ja muovia. 

Tarjoamme sinulle pidempiaikaisen työpaikan. Asiakkaamme on toiminut metallialalla jo useamman vuosikymmenen ajan, joten ammattitaitoa ja ymmärrystä alasta on jo paljon. Perehdytys on kattava ja pääset mukaan iloiseen ja osaavaan työporukkaan. Palkkaus katsotaan aiemman kokemuksen mukaan.

Toivomme sinulta hyvää/erinomaista hitsaustaitoa. Voimassa olevat luokat katsotaan hakijan eduksi. Metalliala on sinulle tuttu ennestään, ja vaikeammatkin hitsaukset sujuvat sinulta. Olet motivoitunut ja innostunut tekemään oman osuutesi työstä hyvin. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja:

HR-Koordinaattori Santeri Lahdelma

040 688 6545 / santeri.lahdelma@workpower.fi 

Avainsanat: hitsaaja, Mag, putkihitsaus

Ilmoitusnumero: 99972743

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus