Hitsaaja MAG – Saarijärvelle

Kokoaikainen

Saarijärvi

Haku päättyy 17.7.2022

Haemme MAG-hitsaajaa asiakkaallemme Saarijärvelle

Työssäsi tulet hitsaamaan käsin Magilla putkikappaleita, ja hitsattavana materiaalina on pääosin mustaa rautaa ja muovia. 

Tarjoamme sinulle pidempiaikaisen työpaikan. Asiakkaamme on toiminut metallialalla jo useamman vuosikymmenen ajan, joten ammattitaitoa ja ymmärrystä alasta on jo paljon. Perehdytys on kattava ja pääset mukaan iloiseen ja osaavaan työporukkaan. Palkkaus katsotaan aiemman kokemuksen mukaan.

Toivomme sinulta hyvää/erinomaista hitsaustaitoa. Voimassa olevat luokat katsotaan hakijan eduksi. Metalliala on sinulle tuttu ennestään, ja vaikeammatkin hitsaukset sujuvat sinulta. Olet motivoitunut ja innostunut tekemään oman osuutesi työstä hyvin. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja:

HR-Koordinaattori Santeri Lahdelma

040 688 6545 / santeri.lahdelma@workpower.fi 

Avainsanat: hitsaaja, Mag, putkihitsaus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.