Hitsaaja Kyröön

Kokoaikainen

Pöytyä

Haku päättyy 31.10.2021

Haemme asiakkaallemme Kyröön ammattitaitoista hitsaajaa.

Työnkuvaus:
Asiakasyritys palvelee laajasti muun muassa kuljetusväline-, puunjalostus- ja metalliteollisuudessa. Työhön kuuluu pääasiassa mig-, mag- ja tig-hitsaus. Haemme henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä ja eduksi katsomme kokemuksen myös robottihitsauksesta. Toivomme hakijalta työhön soveltuvaa koulutusta. Työssä pärjäämisen edellytyksenä on hyvä piirustusten lukutaito. Voimassa olevat hitsausluokat, työturvallisuus- sekä tulityökortit lasketaan eduksesi.

Lisäksi toivomme sinulta:
– Valmiutta 2-vuorotyöhön
– Hyvää asennetta
– Aitoa kiinnostusta työtä kohtaan 
– Joustavuutta

  Tarjoamme sinulle:
  Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

  Hakuprosessi:
  Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

  Lisätietoja:
  HR-koordinaattori
  Eve Uusisalo
  eve.uusisalo@workpower.fi
  040 655 2232

  Avainsanat: hitsaaja, mig, mag, tig, robottihitsaus

  Hae työpaikkaa

  Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

  Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

  Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

  Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

  Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

  Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

  Jätä avoin hakemus

  Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

  WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.