Hitsaaja / kokoonpanija

Kokoaikainen

Mäntsälä, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää, Kerava, Nurmijärvi, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 9.10.2022

Kiinnostavatko monipuoliset hitsaus- ja kokoonpanotehtävät metalliteollisuuden parissa? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki ja mukava työporukka? 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reipasta ja motivoitunutta hitsaajaa/kokoonpanijaa Järvenpäähän pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on vuonna 1969 perustettu metallituotteiden valmistaja, joka tunnetaan nykyaikaisista tuotteistaan sekä laadukkaasta palvelustaan. Vuonna 2021 yrityksen liikevaihto oli noin 9,3 miljoonaa euroa, ja tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 33 metallituotteiden valmistuksen ammattilaista.

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät monipuolisesti erilaisia metalliosien valmistustehtäviä, kuten hitsaamista ja mekaanista kokoonpanoa. Työhösi kuuluvat esimerkiksi alumiinin MIG-/TIG-hitsaaminen, osien liittäminen sekä tuotteiden laadunvalvonta. Valmistettavat kappaleet vaihtelevat kämmenen kokoisista tuotteista monen metrin mittaisiin osiin, joten päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista. Viikoittainen työaikasi on 40 h, ja työtä tehdään aamuvuorossa maanantaista perjantaihin liukuvalla työajalla alkaen klo 6.00-7.00. Perjantaisin käytössä ovat työajan lyhennysvapaat, ja viikonlopun viettoon pääset klo 12.00. Työsuhteessasi noudatetaan Teknologiateollisuuden TES:ä.

Arvostamme

  • Kokemusta MIG- ja/tai TIG-hitsaamisesta
  • Reipasta ja motivoitunutta työasennetta
  • Kokemusta perustyökalujen käytöstä
  • Kuvanlukutaito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten metallialan työtehtävien parissa, joissa pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Tässä työssä saat ympärillesi loistavan työporukan sekä kannustavat ja huumorintajuiset esimiehet. Työ alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jatkavan työskentelyä suoraan heidän omilla kirjoillaan.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.