Hitsaaja/kokoonpanija Jyväskylään

Kokoaikainen

Haku päättyy 18.6.2023

Haussa HITSAAJA/KOKOONPANIJA asiakasyrityksellemme Jyväskylään!

Työnkuva: Haemme nyt reipasta ja motivoitunutta hitsaajaa/kokoonpanijaa tiimiimme, joka pystyy työskentelemään nopeasti ja tehokkaasti sarjaluonteisessa tuotantoympäristössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään MAG/MIG-hitsaustaitoa. Hitsausluokkavaatimuksia ei tarvita  tärkeintä on, että kykenet tuottamaan siistejä ja toimivia saumoja.Työssä käytettävät materiaalit ovat pääosin ohutlevyjä, ohutseinäputkia, lankoja ja näiden yhdistelmiä. Kokemus alumiinin ja ruostumattoman teräksen hitsaamisesta katsotaan myös eduksi tässä tehtävässä. Tässä työtehtävässä hitsaajat osallistuvat myös laajasti erilaisiin kokoonpanotöihin, joten toivomme hakijoilta kokoonpanovalmiutta ja siihen liittyvien akku- ja paineilma koneiden käyttö ja ruuvaus kokemusta.

Odotamme hakijolta reipasta asennetta ja ahkeruutta työntekoon. Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea motivaatiota työtä ja oman osaamisen kehittämistä kohtaan. Työtä tehdään pääosin päivävuorossa, mutta tarvittaessa myös 2-vuorossa, joten toivomme hakijoiltamme vuorotyövalmiutta.

Tarjomme sinulle:

  • Aidosti välittävän Workpowerin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle, olemme aina valmiita tukemaan sinua mieltä askarruttavissa asioissa!
  • Meiltä saat kattavan perehdytyksen ja opastuksen työhön.
  • Työ on alkuun määräaikainen, mutta työssä hvyin pärjäävillä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Hakuprosessi: Tuntuuko, että tässä voisi olla sinun tuleva työpaikkasi? Jätä meille pikimmiten hakemuksesi, jossa kerrot meille enemmän itsestäsi ja osaamisestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää tehtävästä tai hakemisesta? 

Autan mielelläni mieltä askarruttavissa asioissa!

HR-Trainee Jemina Mänty / jemina.manty@workpower.fi / 040 653 7398 (Meidät tavoittaa myös Whatsappilla)

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus