Hitsaaja

Kokoaikainen

Jyväskylä, Jämsä, Muurame

Haku päättyy 27.10.2021

Etsitkö uutta työtä? Tarvitsetko syksyn tullen uusia haasteita? Onko sinulla hitsaustaitoa ja kiinnostusta eri hitsausmenetelmiä kohtaan? Jos vastasit näihin kyllä, lue lisää ja lähetä meille hakemuksesi! Haemme hitsaajaa asiakkaallemme Muurameen. 

Tehtävän kuvaus:

Tehtävään kuuluu MAG-hitsausta. Sinun ei tarvitse välttämättä olla vielä kokenut hitsaaja, sillä innostus oppia ja hyvä asenne työtä kohtaan ovat avaimet tässä työssä menestymiseen. Työssä saat joustavat työajat ja mahdollisuuden oppia lisää hitsausmenetelmistä tai robottioperoinnista.

Arvostamme:

  • Työhön soveltuvaa koulutusta
  • Kokemusta MAG-hitsaamisesta
  • Kuvanlukutaitoa
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan hommat
  • Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit töiden alkaessa

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme reippaalle ja oma-aloitteiselle työntekijälle työtä mukavassa ja kuuntelevassa työyhteisössä, missä pääset kehittämään ammatillista osaamistasi. Aluksi työ on määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen määräajan jälkeen. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. 

Hakuprosessi:

Jos kiinnostuit, niin laita meille hakemus oheisesta linkistä tai sähköpostilla. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Kerro, mitä olet aiemmin tehnyt ja millainen palkkatoive sinulla on. 

Lisätietoja:
Elina Forssell
elina.forssell@workpower.fi
0407069967

Avainsanat: hitsaaja, ohutlevy, levyseppä, hitsaus, mag

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.