Hitsaaja KESÄTYÖ

Kokoaikainen

Leppävirta

Haku päättyy 31.5.2022

Etsimme asiakkaallemme  Hitsaajaa kesätyöhön

Työnkuva:

Hitsaajan tehtävässä tehdään tuotannossa yrityksen omia tuotteita piirustusten mukaan. Työssä hitsataan Migillä vaihtelevan kokoisia kappaleita räätälöidysti asiakkaiden tarpeisiin. Työtä tehdään arkipäivisin päivävuorossa. 

Toivomme sinulta:

Olemme kiinnostuneita aloittelevista metallialan osaajista sekä jo kokeneista konkareista. Olet tähän tehtävään sopiva henkilö, jos olet oma-aloitteinen sekä innostunut hitsaamisesta, ja voisit kuvailla itseäsi ahkeraksi, tunnolliseksi ja sitoutuneeksi työntekijäksi. Työ on fyysistä ja edellyttää hyvää kuntoa. Voimassaolevat hitsausluokat, työturvallisuus- sekä tulityökortit lasketaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle:

  • hyvän perehdytyksen työtehtävään sekä ammattitaitoisen tiimin tuen
  • arvokasta työkokemusta
  • mukavan työporukan ja rennon ilmapiirin

Hakuprosessi:

Jos kiinnostuit, niin mekin kiinnostuimme! Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi, joten jätäthän meille hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Kerro, mitä olet aiemmin tehnyt ja millainen palkkatoive sinulla on. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Lisätietoja:

Elina Forssell
elina.forssell@workpower.fi
0407069967

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.