Hitsaaja, keikkatyö

Osa-aikainen

Helsinki, Järvenpää, Kerava, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 6.12.2021

Kiinnostaisiko ilta- tai viikonlopputyöt monipuolisten hitsaustehtävien parissa?

Haemme nyt Tuusulassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme reipasta hitsaajaa keikkatyöhön ilta- sekä viikonloppuvuoroihin.

Asiakasyrityksemme on kotimainen yritys,  joka on erikoistunut ohutlevymekaniikan lisäksi laaja-alaisesti muun muassa kokoonpanoon ja suunnitteluun. Tuotteet tulevat käyttöön mm. elintarviketeollisuuden, lääketieteen ja rakennustekniikan aloille.

Työpäiväsi
Työvuoroissasi hitsaat erilaisia ohutlevytuotteita. Hitsattavana materiaalina toimii pääosin alumiini, mutta myös ruostumaton ja haponkestävä teräs, sekä kupari. Materiaalit ovat vahvuudeltaan noin 0,5-4mm. Hitsausmenetelminä toimii MIG ja TIG, joten osaaminen näistä katsotaan eduksesi. Työ on itsenäistä hitsaajan työtä, mutta työskentelet koko ajan työkavereidesi ympäröimänä. Töitä on tarjolla asiakastilausten sekä omien aikataulujesi mukaisesti arki-iltaisin ja/tai viikonloppuisin.

Toivomme sinulta

  • Kokemusta ohutlevyjen hitsaamisesta
  • Osaamista alumiinihitsauksesta
  • Oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyotetta
  • Suomen tai englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä keikkatyöhön joustavasti omat aikataulusi huomioiden. Työhösi saat hyvän perehdytyksen, ja pääset työskentelemään monipuolisten hitsaustehtävien parissa. Töitä on tarjolla erityisesti talven ajalle, mutta hyvälle työntekijälle on mahdollisuus jatkaa myös keikkailua.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: tig-hitsaaja, mig-hitsaaja, hitsaaja, alumiinihitsaus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.