Hitsaaja Janavalo Oy

Kokoaikainen

Janakkala

Haku päättyy 26.3.2023

Hitsaaja haussa! Etsimme nyt asiakkaallemme Janavalo Oy:lle ammattitaitoista TIG/MIG-hitsaajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Tervakoskelle!
 
Janavalo Oy on vuonna 1973 perustettu, jo toisessa sukupolvessa toimiva perheyritys, joka toimii tänä päivänä kuudessa yksikössä Tervakoskella, Turengissa sekä Hämeenlinnassa. Yritysostojen myötä he ovat kasvattaneet palveluvalikoimaansa myös vaativiin lasituksiin. Maalauspuolella yritys tarjoaa pulverimaalauksen ohella myös märkämaalausta sekä teräsraepuhallusta. Janavalon liikevaihto on n. 14 miljoonaa euroa ja henkilöstöä yrityksessä on noin 75. Janavalon asiakaskuntaan kuuluu monia maan johtavia rakennus-, sähkö- ja konepajateollisuuden yrityksiä, kuten Fincoil-LuVe Oy, Konecranes Oyj, Valmet, Sandvik ja Onninen. Tutustu täältä lisää: https://janavalo.fi/etusivu
 
Työpäiväsi aikana pääset hitsaamaan monipuolisesti erilaisia materiaaleja, kuten hiili-, ruostumatonta- sekä hapon kestävää terästä. Paksuudet hitsauksessa vaihtelevat 2–10 mm välillä. Hitsausmenetelmänä käytetään TIG ja MIG-hitsausta. Työnkuvaasi kuuluu myös osien teko itse, kuten putkien sahaus ja kierteiden teko. Päivittäinen työaika on klo: 6.00–14.30 ja sinulla on tiimissäsi tukena kuusi kollegaa.
 
Arvostamme
* Kone- ja metallialan koulutusta
* Aikaisempaa kokemusta TIG/MIG-hitsauksesta
* Hyvää kuvanlukutaitoa
 
Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja sitkeä tekijä, joka viihtyy vaihtelevien hitsaustöiden parissa. Sinulta tulisi löytyä myös hyvää asennetta ja halua oppia uutta. Monipuolinen kokemus erilaisista metallitöistä tai kiinnostus metallialaa kohtaan katsotaan eduksesi.
 
Tarjoamme sinulle
* Mahdollisuuden työskennellessä ketterässä ja dynaamisessa yrityksessä
* Kehittyä hitsauksen huippuosaajaksi
* Elämänkestävän kehitysprojektimahdollisuuden
* Joustoa molempiin suuntiin
 
Pääset osaksi osaavaa ja ammattitaitoista työympäristöä ja tarjoamme sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn. Palkkaa maksamme aikaisemman osaamisesi mukaan ja työt alkavat sopimuksen mukaan.
 
Hakuprosessi
Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai sähköpostiin mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!
 
Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen. Tiedustelut WorkPowerin Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi tai p. 040 516 9393 arkisin klo 10-14 ajalla.
 
Avainsanat: kokopäivätyö, tig, mig, vakituinen, ohutlevy, ohutlevytyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!