Hitsaaja Europress Group Oy:lle

Kokoaikainen

Pääkaupunkiseutu, Mäntsälä, Järvenpää, Tuusula, Kerava, Nurmijärvi, Sipoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 18.12.2022

Nautitko monipuolisista hitsaustehtävistä? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki ja mukava työporukka? 

Haemme nyt asiakkaallemme Europress Group Oy:lle kahta reipasta hitsaajaa Keravalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Töitä on tarjolla sekä hitsauksen rautaiselle ammattilaiselle, kuin myös vähemmän aikaa alalla olleelle hitsaajalle.

Europress Group Oy on 1970-luvulla perustettu Pohjois-Euroopan johtava jätepuristimien ja -paalaimien valmistaja, joka tunnetaan nykyaikaisista tuotteistaan sekä laadukkaasta palvelustaan. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee noin 60 hitsauksen, kokoonpanon sekä pintakäsittelyn ammattilaista. 

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät jätepuristinten ja -paalainten valmistuksessa suoritettavia monipuolisia hitsaustehtäviä, ja työpisteesi sekä työtehtäväsi määräytyvät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Työssä käsitellään myös painavia osia nostinten avulla, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä. Työaikasi on 40h viikossa, ja työskentelet vuoroviikoin maanantaista perjantaihin aamu- sekä iltavuorossa; aamuvuorot ovat klo 6.00-14.00 ja iltavuorot ovat klo 14.00-22.00. Käytössäsi on Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Kokemusta hitsaamisesta
  • Kuvienlukutaitoa (ei välttämätöntä)
  • Trukinajo katsotaan eduksi
  • Halua oppia uutta ja kehittyä erilaisissa työtehtävissä

Tarjoamme sinulle

Europress Group Oy tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa hitsaajan työtehtävissä yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Saat kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviisi sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan Europressin omille kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen tai sähköpostin kautta, ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: hitsaaja, MIG-hitsaaja, TIG-hitsaaja, MIG/MAG-hitsaaja, levyseppähitsaaja, levyseppä, metallityöntekijä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!