Hitsaaja

Kokoaikainen

Siilinjärvi, Leppävirta, Varkaus, Mikkeli, Pieksämäki, Lapinlahti, Heinävesi, Vieremä, Kuopio, Suonenjoki

Haku päättyy 30.10.2023

Etsitkö käsillä tehtävää työtä metalliteollisuuden parista Mikkeliin? Haluatko kehittyä monipuolisena hitsaajana ja työskennellä houkuttelevissa olosuhteissa?

Haemme asiakasyrityksellemme MIG/MAG- ja TIG-hitsaajaa Mikkeliin

Työpäiväsi

Työpäiväsi koostuvat erilaisten kappaleiden monipuolisesta hitsaamisesta MIG/MAG- ja TIG-hitsaustekniikoilla. Työ vaatii kuvienlukutaitoa teknisistä kuvista, jotta ymmärrät, miten kappaleet on suunniteltu koottavaksi. Työ on itsenäistä levyseppä-hitsaajan työtä, mutta sinulla on aina mahdollisuus saada tukea työpariltasi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden kehittää taitojasi.

Etsimme luokkahitsaajaa, jolla on voimassa olevat hitsausluokat. Työ on reissutyötä, joten hitsaukset tehdään asiakkaidemme luona eri puolilla Suomea.

Arvostamme

  • Kone- tai metallialan koulutusta (esim. levyseppähitsaaja)
  • Työkokemusta ja osaamista MIG/MAG-, TIG-Hitsauksesta
  • Voimassa olevia hitsausluokkia tai mahdollisuutta uusia ne
  • Kuvanlukutaitoa ja osaamista koota tuotteet kuvien mukaisesti
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn em. tehtävissä
  • Luotettavaa ja huolellista otetta työhön
  • Suomen kielen taitoa
  • Työtehtävä vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja tulityökortin

Tarjoamme sinulle

Työtehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksen kirjoille, joka tarjoaa sinulle vakituisen työn kilpailukykyisellä palkalla. Reissutyössä kohteet ovat vaihtelevia mikä takaa työtehtävien monipuolisuuden, joka lisää työn mielekkyytä ja imua. WorkPowerilla vastaamme rekrytointiprosessista, joten kaikki hakemukset lähetetään tämän ilmoituksen kautta. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hienoa! Lähetä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi – toimi heti!

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi
040 688 6545

Avainsanat: levyseppä, levyseppä-hitsaaja,  mig-hitsaaja, mig, hitsaaja, hitsaus, welder, metallityö

Ilmoitusnumero: 82254896

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus