Hitsaaja

Kokoaikainen

Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Suomenniemi, Taipalsaari, Lappeenranta, Imatra, Savitaipale, Lemi

Haku päättyy 2.4.2023

Etsitkö käsillä tehtävää työtä metalliteollisuuden parista? Oletko osaava hitsaaja?

Etsimme asiakasyrityksellemme MIG/TIG-hitsaajia Joutsenoon. Asiakkaamme valmistaa erilaisia hoitotasoja ja porrastorneja tilauksesta. Talon sisältä löytyy osaaminen aina mitoituksesta ja suunnittelusta valmistukseen.

Työpäiväsi
Työpäiväsi vietät erilaisten tilaustuotteiden valmistamisen parissa. MIG- ja TIG-hitsaat erilaisia koneturvatuotteita, tikkaita, hoitotasoja, portaita, porrastorneja ja kaiteita. Teet sepitystä, hitsausta ja oikomista. Kokoat tuotteet konepajakuvien mukaan. Materiaaleina hitsatessa ovat TIG:llä kirkas putki ja MIG:llä musta sekä kirkas putki ja levy. Työviikkosi kuluvat kahdessa vuorossa klo 6-14 ja 14-22. Työ on itsenäistä levyseppä-hitsaajan työtä, mutta työskentelet koko ajan työkavereidesi ympäröimänä. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Kone- tai metallialan koulutusta (esim. levyseppähitsaaja)
  • Työkokemusta ja osaamista TIG- ja/tai MIG-hitsaamisesta
  • Kuvanlukutaitoa ja osaamista koota tuotteet kuvien mukaisesti
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn em. tehtävissä
  • Luotettavaa ja huolellista otetta työhön
  • Suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Saat pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa hitsauksen työtehtävissä. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990

Avainsanat: levyseppä, levyseppä-hitsaaja, tig-hitsaaja, tig, mig-hitsaaja, mig, hitsaaja, hitsaus, welder, metallityö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!