Hitsaaja

Kokoaikainen

Imatra, Lappeenranta

Haku päättyy 21.8.2022

Etsitkö käsillä tehtävää työtä metalliteollisuuden parista? Oletko osaava hitsaaja?

Etsimme asiakasyrityksellemme MIG/TIG-hitsaajia Joutsenoon. Asiakkaamme valmistaa erilaisia hoitotasoja ja porrastorneja tilauksesta. Talon sisältä löytyy osaaminen aina mitoituksesta ja suunnittelusta valmistukseen.

Työpäiväsi
Työpäiväsi vietät erilaisten tilaustuotteiden valmistamisen parissa. MIG- ja TIG-hitsaat erilaisia koneturvatuotteita, tikkaita, hoitotasoja, portaita, porrastorneja ja kaiteita. Teet sepitystä, hitsausta ja oikomista. Kokoat tuotteet konepajakuvien mukaan. Materiaaleina hitsatessa ovat TIG:llä kirkas putki ja MIG:llä musta sekä kirkas putki ja levy. Työviikkosi kuluvat kahdessa vuorossa klo 6-14 ja 14-22. Työ on itsenäistä levyseppä-hitsaajan työtä, mutta työskentelet koko ajan työkavereidesi ympäröimänä. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Kone- tai metallialan koulutusta (esim. levyseppähitsaaja)
  • Työkokemusta ja osaamista TIG- ja/tai MIG-hitsaamisesta
  • Kuvanlukutaitoa ja osaamista koota tuotteet kuvien mukaisesti
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn em. tehtävissä
  • Luotettavaa ja huolellista otetta työhön
  • Suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Saat pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa hitsauksen työtehtävissä. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 

Avainsanat: levyseppä, levyseppä-hitsaaja, tig-hitsaaja, tig, mig-hitsaaja, mig, hitsaaja, hitsaus, welder, metallityö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.