Hitsaaja Bronto Skylift Oy

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 4.6.2023

Haemme Bronto Skylift Oy:lle Poriin ammattitaitoisia hitsaajia. 

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusyritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Saksasta, Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista. 

Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa 5–10 mm mustan raudan MIG-hitsausta, mutta monipuolinen kokemus eri hitsausmenetelmistä katsotaan eduksesi. Työ vaatii hyvää piirustustenlukutaitoa.

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta sekä alalle sopiva koulutus. Voimassa olevat työturva- ja tulityökortit katsotaan eduksesi. Etsimämme tekijä on oma-aloitteinen ja hänellä on ammattimainen asenne sekä laadukas työnjälki. Työtä tehdään asiakkaan tiloissa kahdessa vuorossa.

Pääset osaksi menestyvää yritystä, joka toimii maailmanlaajuisesti. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi kuuntelevan sekä ammattitaitoisen tiimin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja sinulla on käytössäsi nykyaikaiset työvälineet. Palkkaus työtehtävään määräytyy valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta osoitteessa www.workpower.fi. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Kysyttävää? Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen saara.kolkka@workpower.fi tai soittaa numeroon 040 194 9888. 

Avainsanat: MIG, hitsaaja, teollisuus, hitsaus, metalliteollisuus, 2-vuorotyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus