Hitsaaja Akaalle

Kokoaikainen

Akaa

Haku päättyy 17.7.2024

Etsimme asiakasyritykseemme hitsaajaa! 

Asiakasyrityksemme on perinteikäs suomalainen yritys, joka toimii kotimaisten markkinoiden lisäksi myös kansainvälisillä markkinoilla.

Työnkuvaus

Työ pitää sisällään monipuolisia metallialan tehtäviä, pääasiassa työt painottuvat kuitenkin hitsaukseen. Hitsattavia materiaaleja ovat muun muassa musta rauta, alumiini, rosteri ja hapon kestävä teräs. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työkieli on suomi. 

Ketä etsimme:

Edellytämme hakijalta alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta hitsauksesta. Luemme eduksesi muun metallialan työkokemuksen tai harrastuneisuuden. Arvostamme motivoitunutta asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme:

Työssä pääset osaksi mukavaa porukkaa. Työntekijänämme saat nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. 

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta www.workpower.fi.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
HR-koordinaattori Saara Kolkka / saara.kolkka@workpower.fi

Ilmoitusnumero: 109183101

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus