Hioja

Kokoaikainen

Lohja, Vihti, Karkkila, Nurmijärvi, Karjalohja, Nummi-Pusula

Haku päättyy 11.6.2023

Etsitkö fyysistä työtä viihtyisässä työyhteisössä? Haluatko nähdä oman kädenjäljen työssäsi?

Etsimme asiakasyrityksellemme Karkkilaan hiojaa metalliteollisuuteen. Tarvetta on useammalle motivoituneelle ja ahkeralle työntekijälle.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät erilaisten metallikappaleiden, kuten traktoreiden, metsäkoneiden ja hissien osien viimeistelyhiontaa. Aiempaa työkokemusta alasta et tarvitse, vaan oppimishalu ja reipas asenne riittävät, sillä sinut perehdytetään työhösi. Työ on fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on myös hyödyksi. Toivomme sinulta valmiutta työskennellä kaksivuorotyössä. Työtunteja on 40h/vko ja työn aloitus on mahdollisimman pian. 

Arvostamme

  • Motivaatiota ja halua oppia hionnan tehtävät
  • Valmiutta fyysiseen työhön 
  • Halua työskennellä 2-vuorotyössä
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta
  • Kohtalaista suomen, englannin tai venäjän kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä vakavaraisessa kotimaisessa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työ sijaitsee Karkkilassa hyvien bussiyhteyksien varrella. Työsuhde alkaa vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Laura Helansuo
laura.helansuo@workpower.fi

Avainsanat: hioja, metallihioja, pintakäsittelijä, metallityöntekijä, metalliteollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus