Hioja metallialalle

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 31.1.2022

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään metallisten kappaleiden hiojaa

Työnkuvaus:

Hiojan tehtäviin kuuluu erikokoisten ja erimuotoisten metalli- ja alumiinikappaleiden esikäsittely ja hionta ennen seuraavaa työvaihetta. Työtä tehdään käsin ja hiontarobotin avulla. 

Toivomme valittavalta hakijalta:

Työ edellyttää tarkkuutta ja käteviä käsiä. Aiempi työkokemus esim. kokoonpano- tai muista tarkkuutta vaativista tehtävistä tukee tehtävässä menestymistä. Koulutustaustalla ei ole suurta merkitystä, asenne ja ote työn tekemistä kohtaan ratkaisee. Hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan työssä. 

Mitä työ tarjoaa?

Tämän yrityksen työntekijänä pääset mukaan hyvän työmoraalin omaavaan porukkaan, jossa on hyvä tekemisen meininki, ja jossa ei turhasta nipoteta. Yrityksessä on monenlaisia erilaisia työtehtäviä, joten sinulla on mahdollisuus vaihtelevaan työhön. Töitä tehdään siellä, missä tekemistä eniten piisaa. Kyseessä on vuokratyösuhde, joten apunasi kaikessa on WorkPowerin iloinen ja osaava HR-tiimi.

Hakuprosessi

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian, sillä toiveena on täyttää tehtävä nopeasti. Ensimmäiset haastattelut tehdään WorkPowerin toimesta, jatkohaastattelut asiakkaan luona. 

Lisätietoja:

HR-konsultti Elina Forssell,

0407069967

Avainsanat: esikäsittely, tuotantotyö, teollisuuden työ

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.