Henkilönostintarkastaja

Kokoaikainen

Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Pääkaupunkiseutu, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Haku päättyy 23.6.2024

Haemme henkilönostintarkastajaa

Etsimme asiakasyrityksellemme henkilönostintarkastajaa, jolla on intohimoa turvallisuuteen ja laatuun. Haluatko liittyä ammattitaitoiseen tiimiin ja olla mukana varmistamassa henkilönostinten moitteetonta toimintaa? Tämä voi olla tilaisuutesi!

Tehtävän kuvaus

Henkilönostintarkastajana asiakasyrityksessämme vastaat henkilönostinten tarkastuksista ja varmistat niiden moitteettoman toiminnan. Haemme sopivaa tekijää työhön koko Suomen alueelta. 

Hakijan kriteerit:

  • Henkilönostinten tuntemusta sekä vähintään 1–2 vuoden työkokemusta
  • Henkilönostintarkastajan sertifikaatti
  • B-luokan ajokortti

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn
  • Mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön
  • Laadukkaat työvarusteet
  • Aurinkoisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi

Hae nyt!

Jos uskot olevasi etsimämme henkilönostintarkastaja, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille. Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR Trainee Leena Silvenius, leena.silvenius@workpower.fi

Tule mukaan varmistamaan henkilönostinten turvallisuutta ja laatua asiakasyrityksemme osaavan tiimin kanssa!

Ilmoitusnumero: 103766275

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus