Hammashoitajan keikkatöitä

Osa-aikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 29.11.2021

Haemme asiakaskohteillemme hammashoitajia keikkatyöhön ja mahdollisesti myös pidempiin sijaisuuksiin pääkaupunkiseudulle sekä Uudenmaan alueelle. Työvuoroja on tarjolla niin aamussa kuin myös illassa!

Nyt meillä on käynnissä kampanja, jossa uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorostaan bonuksen! 

Työnkuvaus:

Työkohteet ovat yksityisiä hammaslääkäriklinikoita. Hammashoitajan työ pitää sisällään pääasiassa yleishammaslääkäreiden avustamista, sekä mahdollisesti välinehuoltoa ja vastaanoton yleisiä työtehtäviä. 

Toivomme:

Toivomme sinulta hammashoitajan tai suuhygienistin pätevyyttä. Arvostamme reipasta otetta työntekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle joustavan tavan työskennellä oman käytettävyytesi mukaan. Saat mahdollisuuden tutustua erilaisiin klinikoihin keikkailun kautta. Tarjoamme sinulle myös huolehtivan ja helposti tavoitettavissa olevan työnantajan. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään. Voit hakemuksessasi kertoa tarkemmin, mikäli etsit pidempiä sijaisuuksia tai keikkaa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.