Haalariharjoittelija, KESÄTYÖ

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 17.2.2023

Hei rakennusalan opiskelijat! Alla olevan linkin tai puhelinnumeroiden kautta päässette käsiksi niihin kuuluisiin kesätöihin!

Nopeat syövät hitaat, eli tartu heti tuumasta tai jostain muusta mittayksiköstä toimeen, ja paiskaa hakemusta tännepäin! Meillä olisi nyt lukuisia kesätyöpaikkoja avoinna haalariharjoitteluun asiakasyritystemme työmailla kesäkaudelle 2023. Tulemme palkkaamaan yli 100 kesätyöntekijää!

Haalariharjoittelu sopii erityisesti rakennusalan korkeakouluopiskelijoille. Meidän kauttamme haalariharjoittelussa pääset näkemään kentältä rakennusalan eri vaiheita, ja tämä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden kehittyä. Lisäksi rakennustyömaan kokemukset tukevat varmasti opintojasi.

Haalariharjoittelun työtehtävät ovat vaihtelevia ja ne määrittyvät oman osaamisesi mukaan. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa rakennusalan työkokemusta, vaan hyvällä asenteella ja oppimishaluisella työotteella pääset hyvin alkuun.

Mikäli omaat jo aikaisempaa rakennusalan työkokemusta, niin katsomme sinulle osaamistasi vastaavia työtehtäviä. Pyrimme ottamaan huomioon myös omat toiveesi ja sinua itseäsi kiinnostavat työkohteet. Haalariharjoittelun aikana pääset näkemään useamman erilaisen kohteen, esim. uudis -ja korjausrakentamisen kohteita sekä tietysti työmaan etenemisen mukaan myös erilaisia työvaiheita.

Pääset siis kesän aikana laittamaan jalkaa oven väliin rakennustyömaalla. Toivottavasti kuvainnollisesti, ei kirjaimellisesti. Tutustut siis rakennusalan suurimpiin yrityksiin ja pääset rakentamaan omaa urapolkuasi, mistä on varmasti hyötyä tulevaisuudessa.

Kesä 2023 meillä:

– näet eri työmaita sekä eri työvaiheita
– kerrytät monipuolisesti työkokemusta ja osaamista eri työtehtävissä
– saat kattavan perehdytyksen rakennusalan saloihin
– saat mukavia työkavereita, verkostoidut alalle sekä saat hyvän rahallisen korvauksen työpanoksestasi

No mitäs nyt sitte?
Laita meille vapaamuotoista hakemusta pikimmiten tulemaan, sillä näitä paikkoja ei viedä käsistä vaan ihan sieltä taskuista, ellei jopa vyölaukusta asti. 

Annamme mielellämme sinulle lisätietoja tulevan kesän tarjonnasta ja mahdollisuuksista. Voit myös suoraan olla yhteydessä meihin!  

  • HR-koordinaattori, Sami Pasori – 040 667 9544
  • HR-koordinaattori Mikko Laaksonen – 040 572 3535
  • HR-koordinaattori, Katri Mäkinen – 040 832 4363

Täältä lisää kesäduunia: www.kesaduunia.fi

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä työllistämme noin 300 rakennusalan tekijää Pirkanmaalla. Jokaiselle työntekijälle tarjoamme laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja kaikissa työsuhdeasioissa sinua palvelee iloinen, välittävä ja ammattitaitoinen HR-tiimi.

avainsanat: kesäduuni, kesätyö, haalariharjoittelu, raksa, harjoittelu, Tampere, pirkanmaa, kesä, 2023

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!