Haalariharjoittelija, KESÄTYÖ

Kokoaikainen

Muurame, Jyväskylä, Laukaa, Äänekoski

Haku päättyy 31.3.2024

Me olemme WorkPower – työpaikka, jossa unelmat rakentuvat ja betonipöly on arkemme glitteriä.

Nyt etsimme innokkaita ja alasta kiinnostuneita haalariharjoittelijoita asiakasyritystemme työmaille kesäksi 2024. Haalariharjoitteluun kuuluvat työmaan avustavat tehtävät, mm. erilaiset kanto – ja raivaustehtävät, työmaan ylläpitosiivous, sekä oman kokemuksesi mukaan myös kokeneimpien tekijöiden avustaminen. Joten, mikäli sinulla sattuu olemaan jo aikaisempaa rakennusalan työkokemusta, kerro siitä hakemuksessasi, niin katsomme sinulle osaamistasi vastaavia työtehtäviä ja pyrimme ottamaan huomioon myös omat toiveesi, sekä sinua itseäsi kiinnostavat kohteet. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa rakennusalan työkokemusta, vaan hyvällä asenteella ja oppimishaluisella työotteella pääset hyvin alkuun! Haalariharjoittelun aikana pääset näkemään useampia erilaisia uudis -ja korjausrakentamisen kohteita, sekä tietysti työmaan etenemisen mukaan monipuolisesti erilaisia työvaiheita. Työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti sekä täysi-ikäisyys. 

Töitä on tarjolla toukokuusta syyskuulle, aloitus sovittavissa joustavasti. Rakennusalalla työaika pääsäääntöisesti ma-pe 7.00-15.30 ja palkan maksamme aina rakennusalan TES mukaisesti, palkan ollen kokemuksesi mukaan 11,72 €/h-13,20 €/h + TES mukaiset lisät.

Ymmärrämme, että elämä ei pyöri pelkän raksan ympärillä – meillä voit työskennellä niin kuin sulle parhaiten sopii, oli se sitten täysillä tai osa-aikaisesti. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja saat tukea ja ohjausta välittävältä raksatiimiltämme, kun kehität taitojasi rakennusalan ammattilaisena.

Töiden lomassa saat jalan oven väliin ja pääset verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa. Meillä sinulla on mahdollisuus sovittaa duunit ja opiskelut yhteen, joten voit vaikkapa työskennellä opintojen ohessa. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi verkkosivujemme kautta niin olemme sinuun yhteyksissä mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja (arkisin klo 9-16):

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori
p. 045 125 2737 / heidi.pulkkinen@workpower.fi

Anniina Jussila, HR-koordinaattori
p. 040 531 4419 / anniina.jussila@workpower.fi

Avainsanat: kesäduuni, kesätyö, haalariharjoittelu, raksa, harjoittelu, Jyväskylä, Keski-Suomi, kesä

Ilmoitusnumero: 93862380

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus