Haalariharjoittelija, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 4.6.2023

Vielä on kesätöitä jäljellä! 

Haalariharjoitteluun kuuluvat mm. erilaiset kanto – ja raivaustehtävät, työmaan aikainen ylläpitosiivous sekä muut avustavat työtehtävät. Mikäli sinulla sattuu olemaan jo aikaisempaa rakennusalan työkokemusta, niin katsomme sinulle osaamistasi vastaavia työtehtäviä ja pyrimme ottamaan huomioon myös omat toiveesi ja sinua itseäsi kiinnostavat kohteet. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa rakennusalan työkokemusta, vaan hyvällä asenteella ja oppimishaluisella työotteella pääset hyvin alkuun! Haalariharjoittelun aikana pääset näkemään useampia erilaisia uudis -ja korjausrakentamisen kohteita, sekä tietysti työmaan etenemisen mukaan monipuolisesti erilaisia työvaiheita. Työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys.

Laita meille vapaamuotoista hakemusta pikimmiten tulemaan. Annamme mielellämme sinulle lisätietoja tulevan kesän tarjonnasta ja mahdollisuuksista. Voit myös suoraan olla yhteydessä meihin viestillä tai soittamalla!  

  • HR-koordinaattori, Sami  – 040 667 9544
  • HR-koordinaattori, Katri  – 040 832 4363

Täältä lisää kesän mahiksia:  www.kesaduunia.fi

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä työllistämme noin 300 rakennusalan tekijää Pirkanmaalla. Jokaiselle työntekijälle tarjoamme laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja kaikissa työsuhdeasioissa sinua palvelee iloinen, välittävä ja ammattitaitoinen HR-tiimi.

avainsanat: kesäduuni, kesätyö, haalariharjoittelu, raksa, harjoittelu, Tampere, Pirkanmaa, kesä, 2023

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus