Haalariharjoittelija, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.3.2023

Huomio rakennusalan opiskelija!

Rekrytoimme jälleen asiakasyrityksillemme haalariharjoittelijoita Tampereen alueelle kesäksi 2023.

Haalariharjoittelu suoritetaan yleensä rakennusalan AMK/DI opintojen 1. ja 2. vuoden kesinä. Haalariharjoittelussa pääset näkemään kentältä rakennusalan eri vaiheita, ja tämä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan ammattilaisena. Rakennustyömailla pääsetkin kehittämään osaamistasi alan opinnot tukenasi.

Haalariharjoittelussa pääset tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä Tampereen alueen rakennustyömailla. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi erilaiset kanto – ja raivaustyöt ja työmaa-alueen ylläpito ja järjestely, erilaisten suojausten laitto ja poisto, muottien putsaus ja lajittelu. Lisäksi sinun on mahdollista myös oman halukkuutesi tai aikaisemman osaamisesi mukaan päästä avustamaan kokeneempia tekijöitä työmaalla. Aikaisempaa osaamista haalariharjoittelijoilta emme kuitenkaan edellytä – tärkeämpänä pidämme innokasta asennetta ja halua oppia rakennusalaa käytännössä!

Kesän aikana pääset verkostoitumaan alan suurimpien yritysten kanssa! Haalariharjoittelun aikana pääset näkemään useamman erilaisen kohteen esim. uudis- -ja korjausrakentamisen parissa, sekä tietysti työmaan etenemisen mukaan myös erilaisia työvaiheita. Työllistyminen rakennustyömaille edellyttää Työturvallisuuskeskuksen myöntämää työturvallisuuskorttia, jonka kerkeät suorittaa vielä hyvin ennen kesää.

Työaika raksalla on mukavasti arkisin 7–15.30, joten aikaa jää muullekin tekemiselle! Harjoittelujakso alkaa touko-kesäkuussa, aloituksesta ja töiden lopetuksesta voidaan sopia joustavasti. Palkkaus tapahtuu Rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, mahdollinen aikaisempi kokemuksesi huomioon ottaen. 

Jätä hakemus meille jo tänään!

Lisätietoja kesätöistä tarvittaessa antaa:

HR- koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363   

HR- koordinaattori Sami Pasori p. 040 667 9544

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet koko työskentelysi ajaksi. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja helposti lähestyttävä WorkPowerin raksatiimi. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan harjoittelupaikan. Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan, alalla vuodesta 2003 toimineen työnantajan.

avainsanat: Tampere, haalariharjoittelu, rakennusaputyöntekijä, rakennus, raksa, kesätyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!