FAT-testaaja / kojeistoasennukset Arnon Oy

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 26.6.2022

Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen sähköalan osaajaa/testaajaa FAT-testaukseen!

Arnon Oy:n myynnin kasvaessa etsimme nyt asiakkaallemme testaajaa FAT-testaukseen. Arnon Oy on kansainvälinen automaatiotoimittaja ja kasvuyritys, joka tarjoaa jokaiselle työpäivällesi erilaisia ja monipuolisia työtehtäviä. Yritys tarjoaa sinulle uusitut siistit ja hyvin organisoidut toimitilat sekä halutessasi erilaisia kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Työnkuva:
Päävastuullinen tehtävä sisältää yleismittarilla tehtävää testausta, sähköistä- ja mekaanista testausta sekä FAT-testausta. Lisäksi testaajan toimenkuvaan voidaan sisällyttää asennus- ja sähkökokoonpanon työtehtäviä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, työaika on liukuva ja viikkotyöaika on 40 h.

Edellytämme:
– aikaisempaa kokemusta asennustöistä
– englannin kielen taitoa
– hyviä IT-taitoja
– sähköpiirustusten lukutaitoa ja piirikaavioiden ymmärtämistä
– ongelmanratkaisutaitoja
Toivomme, että sinulta löytyisi myös sähkö- tai automaatioalan tutkinto sekä vähintään vuoden työkokemus sähkötöistä.

Mahdollistamme sinulle:
– kasvavan ja kansainvälisen yrityksen monipuoliset mahdollisuudet
– mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
– henkilöstöstään huolehtivan työpaikan
– mahdollisuuden päästä osaksi yhteisöllistä ja kehittyvää organisaatiota

Arnon tarjoaa teollisuuden sähkö- ja automaatiopalveluja koneiden, laitteiden ja järjestelmien toimittajille etupäässä meri- kaivos- ja uusiutuvan energian sektoreilla. Arnon on palvellut kumppaneitaan yli neljäkymmentä vuotta ja kasvanut kansainväliseksi automaatiotoimittajaksi. Nykyään Arnon on Pohjoismaiden suurin automaatio- ja sähkökeskustoimittaja, joka toimii kuudessa toimipaikassa kolmessa eri maassa: Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Asiakkaina toimivat maailmanlaajuiset kone- ja laitevalmistajat.
Lisätietoa voit katsoa täältä!

Kiinnostuitko?
Hienoa, hae paikkaa heti! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, joten lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteeseen www.workpower.fi tai sähköpostilla osoitteeseen camilla.lehto@workpower.fi Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja sinulle antaa HR-koordinaattori Camilla Lehto, 040 516 9393

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.