Expansion / Junior Expansion Manager

Kokoaikainen

Helsinki, Lappeenranta, Imatra, Mikkeli, Savonlinna

Haku päättyy 10.12.2023

Etsimme nyt tuloshakuista ja neuvottelutaitoista Expansion Manageria tai Junior Expansion Manageria asiakkaallemme Fitness24Seven Oy:lle määräaikaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Fitness24Sevenille  kokoaikaiseen, noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä, mutta vastuullasi on koko Uusimaa sekä osittain Itä-Suomen alue, joten työ vaatii matkustusvalmiutta. Fitness24Sevenin toimisto sijaitsee Helsingin Käpylässä. Käytössäsi on liukuva työaika. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. 

Fitness24Seven on perustettu Ruotsissa vuonna 2003, jonka jälkeen vuonna 2012 Suomeen avattiin ensimmäinen kuntosali. Tänä päivänä Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju. Fitness24Sevenin tavoitteena ja arvona on inspiroida ihmisiä elämään terveellisempää elämää riippumatta siitä, kuka on tai mistä tulee. Fitness24Seven tarjoaa kuntosalipalveluja edulliseen ja houkuttelevaan hintaan – näin mahdollistetaan kuntoilu ja hyvinvointi jokaiselle. Fitness24Seven haluaa, että jäsenet kokevat saavansa palvelusta paljon: pääsyn kaikille kuntosaleille, mahdollisuuden treenata kellonajasta riippumatta sekä kattavat ryhmäliikuntapalvelut ja paljon muuta – kaikki tämä tarjotaan erittäin kilpailukykyisellä hinnalla.

Fitness24Seveniin voit tutustua lisää TÄSTÄ.

Työtehtäväsi:

Tässä tehtävässä vastaat oman alueesi uusien tilojen etsimisestä ja vuokrasopimuksista, joka sisältää sekä olemassa olevien että uusien sopimusten hoidon alusta loppuun asti. Tavoitteenasi on saada signeerattua uusia vuokrasopimuksia sekä neuvotella nykyisille vuokrasopimuksille jatkoa – olet keskeisessä roolissa tukemassa yrityksen kasvua ja laajentumista. Neuvottelet ja varmistat vahvat vuokrasopimusehdot jokaiselle uudelle ja olemassa olevalla kohteelle sekä huolehdit, että sopimuksissa noudatetaan asianmukaista lainsäädäntöä ja sopimuksen yksityiskohdat ovat kunnossa. Lisäksi käyt katsomassa tiloja ja hoidat yhteydenpitoa vuokranantajiin. Tehtävänäsi on myös varmistaa hyvä yhteistyö sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa– luot ammattitaitoisesti ja luontevasti pitkäaikaista yhteistyötä ulkoisten kumppaneiden, kuten kiinteistönvälittäjien ja -omistajien sekä vuokranantajien kanssa. Lisäksi varmistat selkeän sisäisen viestinnän eri hankkeisiin liittyen.

Tässä roolissa pääset luomaan korkealaatuisia ja realistisia Business Case -suunnitelmia organisaation johdolle. Esihenkilönäsi toimii Head of Expansion.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi tradenomi tai kiinteistöalan koulutus – koulutus ei ole kuitenkaan pakollinen, jos sinulta löytyy relevanttia työkokemusta
  • Kokemusta vastaavista työtehtävistä vähintään 3 vuoden ajalta – kiinnostus kuntosalialaa kohtaan katsotaan eduksesi
  • Kiinteistöalan, vuokrasopimusten ja niihin liittyvän lainsäädännön vahvaa tuntemusta ja osaamista
  • Vahvoja neuvottelutaitoja sekä pitkäjänteistä ja tuloshakuista työskentelyotetta
  • Myyntihenkistä asennetta sekä kykyä ylläpitää ja luoda asiakassuhteita
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja – toimit luontevasti niin asiakkaiden kuin työtiiminkin kanssa
  • Valmiutta ja kykyä toimia nopeasti muuttuvassa ympäristössä – kokemus kasvuyrityksistä katsotaan suureksi eduksesi
  • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Fitness24Seven Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisissa ja vastuullisissa työtehtävissä Suomen suurimmassa kuntosaliketjussa. Saat uuteen työhösi kattavan perehdytyksen ja työssä on hyvät etenemismahdollisuudet. Pääset osaksi mukavaa, energistä ja tiivistä työyhteisöä, jossa tehdään paljon yhteistyötä tiimirajojen yli sekä autetaan ja kannustetaan toisia. Henkilöstöetuina käytössäsi on työterveyshuolto Terveystalossa, ilmainen kuntosalijäsenyys ja alennus Fitness24Sevenin tuotteista, tulospalkkausjärjestelmä sekä työsuhdeauto. Tehtävässä työllistyt Fitness24Sevenille kokoaikaiseen, noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhteelle voi olla myös mahdollista jatkoa vanhempainvapaan sijaisuuden jälkeen, mutta tämä tarkentuu lähempänä määräaikaisuuden loppua. 

Lisätietoa rekrytointiprosessista:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10–14 välillä HR-konsultti Linda Saarinen: 040 630 8101 tai linda.saarinen@workpower.fi. Mikäli en pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laitat tekstiviestiä perään, niin soitan sinulle mahdollisimman pian takaisin.

Ilmoitusnumero: 88500184

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus