fbpx

Ensihoitajia pääkaupunkiseudulle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 26.9.2021

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen! Oletko kiinnostunut kehittymään tärkeässä ja vaativassa työssä? Haemme nyt asiakkaallemme perus- sekä hoitotason ensihoitajia pääkaupunkiseudulle turvaamaan nopeaa avunsaantia sitä tarvitseville.

Työn ja kohteen kuvaus:

Työ tapahtuu pk-seudulla. Työnkuvaan kuuluu ensihoidollisten tehtävien lisäksi kiireetöntä sairaankuljetuspalvelua esimerkiksi hoitolaitoksien, sairaaloiden ja kodin välillä. Lisäksi työ pitää sisällään hoidon tarpeen arviointia, päätöksentekoa sekä yhteistyötä eri tahojen kanssa. Etua on kyvystä toimia hektisessä työympäristössä sekä hyvästä ongelmanratkaisukyvystä. Taustatukenasi ovat osaava ja ammattimainen tiimi sekä työpari, joiden seurassa vauhdikkaat päivät kuluvat turvallisesti ja mukavasti. 

Tehtävään etsitään tekijöitä lähtökohtaisesti kokoaikatyöhön, mutta voit myös halutessasi esittää toiveesi osa-aikaisesta työstä! Työt pääsee aloittamaan halutessaan heti tai sopimuksen mukaan.

Hakijalta toivomme:

Hakijalla tulisi olla ensihoitotyöhö soveltuva terveydenhuoltoalan tutkinto; AMK-tason tutkinto ensihoidosta tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa tarkoitettu laillistettu sairaanhoitaja, joka on suorittanut hoitotason ensihoitoon suuntaavan, vähintään 30 opintopisteen laajuisen opintokokonaisuuden tai lähihoitajan tutkinto osaamisalana ensihoito. Työssä arvostetaan tunnollista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua oppia ja kehittyä hoitoalan ammattilaisena!

Työ edellyttää myös voimassa olevaa B-ajokorttia.

MediPower tarjoaa:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä ensihoitotyön parissa, jossa työnkuva on ihmisläheistä ja tarkkuutta vaativaa. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen itse työhön, lisäksi asiakasyritys tarjoaa työntekijöilleen  erilaisia lisäkouluttautumismahdollisuuksia.

Työllistyt yritykseen MediPowerin kautta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tiimimme on tavoitettavissasi koko työsuhteesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, olethan minuun yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 040 585 5717 Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp!)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.