Elementtiasentaja rakennustyömaalle

Kokoaikainen

Lempäälä, Pirkkala, Tampere, Nokia, Kangasala

Haku päättyy 11.3.2024

Oletko elementissäsi elementtiasennusten parissa? Löytyykö sinulta tarkkuutta, ammattitaitoa ja kädentaitoja?

Nyt haussa aikaisempaa kokemusta kerryttänyt elementtiasentaja täydentämään asiakasyrityksemme elementtiasennusporukkaa.

Tulet työskentelemään pääasiassa uudiskerrostalotyömailla Tampereella ja lähialueilla, toki myös muitakin kohteita voi tulla sinulle vastaan. Työtehtäviisi kuuluu mm. seinä-, pilari-, palkki-, välipohja- ja kattoelementtien asennukset. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin ryhmässä. Töiden aloitus sopimuksen mukaan keväällä 2024 ja työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 7-15.30.

Jotta pääset aloittamaan hommat, tulee sinulla olla voimassa oleva työturvallisuuskeskuksen hyväksymä työturvallisuuskortti. Eduksesi katsotaan omat työkalut sekä auton käyttömahdollisuus.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen rakennusalan TES mukaisen palkkauksen, kokeneelle elementtiasentajalle palkkaa maksamme 17,32€/h-22,00€/h + TES mukaiset lisät. Lisäksi saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusmääräykset täyttävät työvaatteet sekä henkilösuojaimet koko työsuhteesi ajaksi. Apunasi kimuranteimmissakin tilanteissa on iloinen ja auttavainen raksatiimimme.

Naputtele hakemusta tulemaan, niin päästään asiassa eteenpäin! Hakemusten läpikäynnin aloitamme jo hakuaikana.

Avainsanat: elementtiasennus, rakentaminen, uudisrakentaminen, kerrostalotyömaa

Ilmoitusnumero: 94608710

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus