Elementtiasentaja pääkaupunkiseutu

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 22.7.2024

Osaavia elementtiasentajia pääkaupunkiseudulle! 

Löytyykö sinulla vankkaa kokemusta elementtiasennuksista? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä! Meillä on nimittäin nyt etsinnässä pääkaupunkiseudulla toimivalle asiakkaallemme ammattitaitoisia elementtiasentajia monipuolisiin kohteisiin.

Työnkuva:

Tehtäviisi tulee kuulumaan seinä-, pilari-, palkki-, välipohja- ja kattoelementtien asentaminen erilaisiin rakennuksiin pääkaupunkiseudun alueella.  

Tehtävän edellytykset:

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta elementtiasennuksista. Katsomme eduksi kokemusta eri materiaaleista, kuten betonista, kevytbetonista, puusta ja teräksestä. Tämän lisäksi edellytämme seuraavat asiat:

  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Valmius tehdä fyysisesti raskasta työtä
  • Voimassa oleva työturvallisuuskortti
  • Suomen kielen taito
  • Auton käyttömahdollisuus on plussa mutta ei välttämätöntä tehtävän kannalta

Tarjoamme sinulle:

Tässä on oiva mahdollisuus päästä työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa rautaisten ammattilaisten joukossa! Saat meiltä työehtosopimuksen mukaisen palkan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tämän lisäksi annamme kaikki tarvittavat työvarusteet ja HR-tiimimme on tukenasi kaikissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:

Koetko olevasi etsimämme elementtiasentaja? Laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan jo tänään! Aloitamme hakijoiden haastatteleminen hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: elementtiasennus, elementtiasentaja, rakennusala, rakennustyö, raksa, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

  

Ilmoitusnumero: 108429217

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus