Elektroniikka-asentaja Beyond Gravity Finland Oy

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 8.10.2023

Valloita tähdet ja ylitä kuviteltavissa olevat rajat kanssamme! Etsimme motivoitunutta elektroniikka-asentajaa asiakkaallemme Beyond Gravitylle Tampereelle!

Beyond Gravity on ensisijainen toimittaja satelliittien alijärjestelmille, joita on toimitettu yli 40 vuoden ajan, satoihin eri avaruustehtäviin. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä noin 1600 työntekijää, 12 eri toimipaikassa, kuudessa eri maassa. Beyond Gravitylla työskennellään muun muassa satelliittien, kantorakettien, litografian sekä erilaisten avaruusteknologiaan liittyvien uusien kehityssuuntien parissa. Beyond Gravityn tärkeimpänä päämääränä on ihmiskunnan edistäminen – yrityksen itsetarkoituksena ei ole avaruuteen lentäminen, vaan halu parantaa elämää maan päällä ja hyödyttää ihmiskuntaa. Olemme Tampereella erikoistuneet tehoelektroniikkaan, sulautettuun elektroniikkaan ja ohjelmistokehitykseen, valmistukseen sekä testaukseen ja todentamiseen. Meillä pääset näkemään elektroniikkateollisuuden kaikki vaiheet kehityksestä lopputuotteeseen.

”Loputtomilla mahdollisuuksilla autamme asiakkaitamme ympäri maailmaa tekemään mahdottomasta mahdollista”

Oletko vielä kyydissä? Jatka lukemista!

Tehtävänkuva ja päävastuut
Elektroniikka-asentajana tulet työskentelemään erilaisten projektien parissa. Työtehtävät voivat vaihdella projektien mukaan, mutta pääasiassa tulet tekemään käsijuotoksia, erilaisia tarkastuksia ja loppukokoonpanoa. Edellä mainittujen tehtävien lisäksi sinulle voidaan osoittaa muita elektroniikka-asentajalle suunniteltuja tehtäviä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tehtävä vaatii kärsivällisyyttä, tarkkuutta ja hakijalta edellytetään laadukasta työn jälkeä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja kollegoidesi tuki on aina lähettyvillä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 37,5h/vko ja työtä on tarjolla vähintään 3kk ajalle, mahdollisesti pidempäänkin. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES mukaan, tarkempi palkkaus neuvoteltavissa.

Odotamme uudelta kollegalta
– aikaisempaa kokemusta elektroniikka-alan työtehtävistä
– käsijuotososaamista
– kykyä työskennellä tarkasti ja säntillisesti
– alan koulutus ja/tai harrastuneisuus alan tehtävien parissa luetaan eduksi

Miksi valita juuri meidät
– Avaruus ei ole rajana! Saat mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten projektien ja tehtävien parissa
– innostava ja innovatiivinen työympäristö – meillä ei seurata kehitystä vaan teemme sitä
– saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi – löydät meiltä menestymiseesi tarvitsemasi tuen
Ylitämme rajoja uteliaasti ja intohimoisesti, yhdessä kollegoiden, asiakkaiden, toimittajien ja kumppanien kanssa.

Jos olet valmis ottamaan haasteen vastaan ja haluat olla mukana mahdottoman mahdollistamisessa, lähetä rohkeasti hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen www.workpower.fi Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa mielellään HR-konsultti Camilla Lehto, 040 516 9393

Beyond Gravity: https://www.beyondgravity.com/en/about

Ilmoitusnumero: 84982995

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus