Controller/tiiminvetäjä Elämys Group Oy:lle

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 29.5.2022

Etsimme ammattitaitoista controlleria/tiiminvetäjää asiakkaallemme Elämys Group Oy:lle. Yritys tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja haastavien tehtävien parissa sekä kehittyä esihenkilö- ja HR-tehtävissä.

Elämys Group on kotimainen matkailukonserni, jonka ytimessä ovat Suomen parhaiden osaajien tarjoama huippupalvelu sekä uusimpien teknisten ratkaisujen hyödyntäminen. Asiakkaille tämä näkyy alan laajimpana tuotevalikoimana, edullisina hintoina, sujuvana varauskokemuksena ja asiantuntevana palveluna.

Työnkuvasi:

Tässä tehtävässä olet merkittävässä roolissa varmistaen, että Elämys Groupin taloushallinnon prosessit kasvavat ja kehittyvät liiketoiminnan mukana. Vastaat talouteen liittyvästä raportoinnista, maksuliikenteen ja taloushallintoprosessien ongelmatilanteiden selvittämisestä sekä kassavirtaennusteiden luomisesta.  Tehtävänkuvaasi kuuluu myös taloushallinnon tiimin operatiivinen päivittäisjohtaminen ja olet mukana rakentamassa parempia käytäntöjä ja uusia työmalleja.

Toivomme sinulta:

  • Muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, kokemus matkailualasta on eduksi
  • Laskentatoimen sekä talouden prosessien ja kontrollien ymmärrystä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. merkonomi, tradenomi
  • Kykyä nähdä kokonaisuus, mutta myös huolehtia yksityiskohdista
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Kehityshaluista ja ratkaisukeskeistä asennetta
  • Avoimuutta ja yhteistyötaitoja työskennellä osana tiimiä ja kansainvälistä työympäristöä

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Kyseinen tehtävä tarjoaa mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen, sillä matkailualan muutos kansainvälistyvässä yrityksessä on pysyvää. Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi, yritys tarjoaa kilpailukykyisen palkan sekä laajennetun työterveyden ja lounasedun. Elämys Groupin toimipiste sijaitsee tyylikkäässä Helsingin toimistotalossa Hämeentie 31:llä, mutta yrityksellä on käytössä hybridimalli. Myös kesän 2022 lomat ovat neuvoteltavissa.

Elämys Groupiin voit tutustua tarkemmin heidän nettisivuillaan.

Hakuprosessi:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera.

Lisätietoja tehtävästä saat jättämällä soittopyynnön HR-koordinaattori Margarita Keväselle tekstiviestitse 040 721 7223 tai sähköpostitse margarita.kevanen@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.