CNC-työstökeskuksen käyttäjä

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 14.12.2021

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään CNC-työstökeskuksen käyttäjää

Työnkuvaus:

Työsi pitää sisällään CNC-työstökeskuksen käyttöä, ohjelmointia ja terien valintaa. Tuotantosarjat ovat lyhyitä ja keskisuuria ja ne tehdään eri asiakkaille tilausten mukaisesti. Sinulla on alan koulutus ja kokemusta työstökeskuksen käytöstä. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Toivomme valittavalta hakijalta:

-kokemusta ohjelmien ja asetusten teosta
-aitoa kiinnostusta sekä motivaatiota oppia uutta ja tehdä parhaansa
-huolellisuutta ja tarkkuutta
-reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle:

Työ on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen määräajan jälkeen. Tarjoamme sinulle työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä, ja saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. Työsopimus pohjautuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen. 

Hakuprosessi:

Jos olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Kerromme asiakkaasta lisää haastattelussa. 

Lisätietoja:

Elina Forssell, HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Avainsanat: CNC-työstökeskus, CNC-koneistaja, työstökeskuksen käyttäjä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.