CNC-sorvaaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 13.2.2022

CNC-sorvaajaa tässä sinulle hyvä tilaisuus!

Työnkuvaus:

Työsi pitää sisällään CNC-sorvin ohjelmointia ja käyttöä metallialalla. Kappaleet tehdään asiakkaan tilausten mukaan, joten sarjat ja kappaleet ovat vaihtelevia. Sinulla on alan koulutus ja kokemusta CNC-koneistamisesta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Toivomme valittavalta hakijalta:

-kokemusta ohjelmien ja asetusten teosta
-aitoa kiinnostusta sekä motivaatiota oppia uutta ja tehdä parhaansa
-huolellisuutta ja tarkkuutta
-reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä, ja saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työsopimus pohjautuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen. 

Hakuprosessi:

Jos olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Kerromme asiakkaasta lisää haastattelussa. 

Lisätietoja:

Elina Forssell, HR-konsultti

0407069967

Santeri Lahdelma, HR-koordinaattori

0406886545

Avainsanat: sorvaaja, CNC-koneistaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.