fbpx

CNC-särmääjä

Kokoaikainen

Akaa

Haku päättyy 26.9.2021

Haemme nyt asiakkaallemme CNC-särmääjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Akaaseen. Yritys tekee laadukasta laserleikkausta, ohutlevytuotteita ja kokonaistoimituksia. 

Kaikki särmäyskoneet toimivat CNC Cubelec-ohjauksella ja särmäykset tehdään asiakkaan kuvien mukaan. Työtehtävän mukaan on tehtävä ohjelmat ja valittava työkalut. Materiaalit joita särmätään: alumiini 1-6 mm, teräs 1-20 mm, hardox/kulutuslevy 5-10 mm.


Edellytämme: 
– vahvaa kokemusta CNC-särmäyksestä
– tuntemusta metallialalta
– alalle soveltuvaa koulutusta
– oma-aloitteisuutta
– reipasta ja laadukasta työotetta

Tarjoamme:
– monipuolisia työtehtäviä
– hyvän työyhteisön tuen
– jatkuvan osaamisen kehittämisen ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi
– kokoaikaisen päivätyön

Hakuprosessi:

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hienoa!

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tarkempia lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen camilla.lehto@workpower.fi.

Avainsanat: CNC-särmääjä, vakituinen, kokopäivätyö, Akaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.