fbpx

CNC-koneistaja

Kokoaikainen

Laitila

Haku päättyy 3.10.2021

Haemme asiakkaallemme nyt ohjelmointitaitoista CNC-koneistajaa koneistuskeskukselle Laitilaan

Työpäiväsi
Työssäsi hoidat kaiken ohjelmoinnista valmiiseen kappaleeseen kahdella eri koneella, joissa ohjelmointikielenä on Sinumerik. Koneistat pääosin suht pieniä kappaleita kuparista, alumiinista ja teräksestä. Työ vaatii aiempaa ohjelmointiosaamista Sinumerikilla. Tulet työskentelemään kahdessa vuorossa. Palkkaus määräytyy teknologiateollisuuden TES:n mukaan, palkkatoiveesi sekä kertynyt työkokemuksesi otetaan lisäksi huomioon.

Arvostamme
– vähintään muutaman vuoden kokemusta Sinumerikilla ohjelmoinnista
– koneistuskeskusosaamista
– kokemusta muistakin ohjelmointikielistä
– kokemusta kuparin, alumiinin ja teräksen kanssa työskentelystä
– hyvää asennetta ja motivaatiota työntekoon
– suomen TAI englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
Pääset osaksi osaavaa työympäristöä ja saat mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn. Saat myös hyvän perehdytyksen työhösi. Asiakasyritys on vakavarainen, kotimainen yritys ja tarve tekijälle on pitkäaikainen. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut asiakkaan tiloissa Laitilassa. Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: CNC-koneistaja, koneistuskeskus, työstökeskus, cnc, koneistaja, ohjelmoija, Sinumerik

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.