CNC-koneistaja

Kokoaikainen

Helsinki, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 17.7.2022

Etsitkö mielenkiintoisia CNC-koneistajan tehtäviä? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on mukava työporukka sekä kannustavat esimiehet?

Etsimme nyt asiakkaallemme CNC-koneistajaa Tuusulaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Asiakkaamme on koneistamo, joka on toiminut alalla yli 30 vuotta. He tarjoavat koneenrakennus-, hydrauliikka- ja terveysteknologia-alojen yrityksille monipuolisia koneistustöitä, kuten sorvausta ja jyrsintää yksittäiskappaleista suuriin sarjoihin. Työstettävinä materiaaleina ovat erilaiset metallit ja muovit.

Työpäiväsi
Toimit työssäsi CNC-ohjatulla sorvilla tehden monipuolisia koneistustöitä, aina yksittäiskappaleista isompiin sarjoihin. Kone toimii Fanucin ohjauksella. Toivomme, että sinulla on kokemusta pyörivien työkalujen käytöstä jyrsinnässä, porauksessa ja kierteytyksessä. 

Työtä tehdään kahdessa vuorossa; aamuvuorossa klo 6-14 ja iltavuorossa klo 14-22, mutta sinulla on mahdollisuus myös liukuvaan työaikaan. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Kokemusta CNC-koneistuksesta
  • Ohjelmointi-, Fanuc- ja/tai Mazak-osaamista
  • Halua jatkaa kehittymistäsi alan vahvaksi osaajaksi
  • Huumorintajuista ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityöturvakortteja töiden alkaessa

Katsomme eduksi myös

  • CAD- ja CAM-osaamisen
  • Työkalutuntemuksen

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten työtehtävien parissa, joissa pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Tässä työssä saat ympärillesi loistavan työporukan, sekä kannustavat ja huumorintajuiset esimiehet. Työ alkaa puolen vuoden määräaikaisella työsuhteella WorkPowerin kautta, jonka jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jatkavan työskentelyä heidän omilla kirjoillaan.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: CNC-koneistaja, koneistaja, koneistus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.