CNC-koneistaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 6.12.2021

Oletko CNC-koneistuksen ammattilainen? Etsitkö mielenkiintoisia ja haastavia koneistajan tehtäviä? 
Etsimme asiakasyrityksellemme osaavaa CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on Tuusulassa toimiva alihankintakoneistamo, joka tekee monipuolisia koneistustöitä yleisimmille materiaaleille.

Työpäiväsi
Työpäiväsi kuluvat moniakselisten työstökoneiden sekä CNC-sorvin ohjelmoinnin parissa siisteissä ja viihtyisissä työtiloissa. Valmistat työssäsi asiakkaiden tilaustöitä pääasiallisesti muutamien kappaleiden suuruisissa erissä. Työssä käytettävät koneet toimivat Fanucin ohjauksella, ja käytössäsi on uusi ja nykyaikainen koneisto. Työstettävät materiaalit vaihtelevat erilaisista teräksistä muoviin. Työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.30, mutta katsomme eduksi valmiuden myös 2-vuorotyöhön. 

Arvostamme

  • Koneistajan koulutusta
  • Useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Osaamista Fanucin ohjelmoinnista sekä kuvanlukutaitoa
  • Halua tehdä työsi huolella ja onnistua työssäsi

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan asiakasyrityksemme modernien työvälineiden parissa mukavassa työyhteisössä. Pienten sarjojen ja erilaisten työstettävien materiaalien myötä työpäiväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Palkkasi on neuvoteltavissa ja suurin valttisi on osaamisesi. Työsuhde alkaa vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: sorvi, sorvaus, cnc-sorvaaja, cnc-sorvi, koneistus, cnc-koneistaja,

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.