CNC-koneistaja

Kokoaikainen

Helsinki, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 24.10.2021

Etsitkö mielenkiintoisia CNC-koneistajan tehtäviä? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on mukava työporukka sekä kannustavat esimiehet?

Etsimme nyt asiakkaallemme Tuusulaan ohjelmointitaitoista CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Asiakkaamme on koneistamo, joka on toiminut alalla yli 30 vuotta. He tarjoavat koneenrakennus-, hydrauliikka- ja terveysteknologia-alojen yrityksille monipuolisia koneistustöitä, kuten sorvausta ja jyrsintää yksittäiskappaleista suuriin sarjoihin. Työstettävät materiaalit ovat metallit ja muovit.

Työpäiväsi
Toimit työssäsi 2-vuorotyössä CNC-ohjatulla sorvilla tehden monipuolisia koneistustöitä. Töitä on yksittäiskappaleista isompiin sarjoihin. Kone toimii Fanucin ohjauksella. Toivomme, että sinulla on kokemusta pyörivien työkalujen käytöstä jyrsinnässä, porauksessa ja kierteytyksessä. 

Arvostamme

  • Koneistajan koulutusta ja kokemusta CNC-koneistuksesta
  • Ohjelmointi- ja Fanuc-osaamista
  • Halua jatkaa kehittymistäsi alan vahvaksi osaajaksi
  • Huumorintajuista ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityöturvakortteja töiden alkaessa

Katsomme eduksi myös

  • CAD- ja CAM-osaamisen
  • Työkalutuntemuksen

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten työtehtävien parissa, joissa pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Tässä työssä saat ympärillesi loistavan työporukan sekä kannustavat ja huumorintajuiset esimiehet.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haastattelut toteutetaan turvallisesti ja helposti etähaastatteluina joko puhelimitse tai videohaastatteluina.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: CNC-koneistaja, koneistaja, koneistus

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.