CNC-Koneistaja Tikkakosken Konepajalle

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 30.10.2023

Etsitkö mielenkiintoisia CNC-koneistajan tehtäviä? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on mukava työporukka sekä kannustavat esimiehet?

Haemme nyt ahkeraa ja motivoitunutta CNC-koneistajaa Tikkakoskelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tikkakosken konepaja on raskaisiin tuotteisiin ja kokonaisuuksiin keskittynyt yritys. Heillä on yli 30 vuoden kokemus erilaisten tuotteiden valmistuksesta. Heidän vahvuuksiaan ovat korkea­tasoinen osaaminen, monipuolinen konekanta sekä ammatti­taitoinen henkilökunta.

Asiakkaamme erityis­osaamiseen kuuluu suurten ja erittäin vaativien kappaleiden valmistus, kokoonpano, levytyöt sekä pinnoitehitsaus. Heidän asiakaskuntansa koostuu suurista teollisuusalan yrityksistä sekä Suomessa että ulkomailla. Tämä konepaja on arvostettu ja pitkäaikainen kumppani valu- ja hitsattujen teräs­komponenttien toimituksissa.

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat monipuolisissa CNC-koneistuksen tehtävissä, jossa teet koneistustöitä keskiraskaiden ja isojen kappaleiden parissa. Käytettävänäsi olisi nykyaikaiset Fanucin, Siemenssin ja Heidenhain, -ohjaukset, joilla voit toteuttaa sekä yksittäisiä että lyhyitä sarjoja. Jokainen projekti on ainutlaatuinen, mikä tekee työstä monipuolista ja vaihtelevaa. Yritys toimii kahdessa vuorossa, jotta taataan projektien laadukas ja aikataulussa pysyvä valmistuminen.

Arvostamme 

  • Alan osaamista, joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta.
  • Ohjelmointi-, Fanuc-, Siemens- ja/tai Heidenhain-osaamista
  • Mastercam-osaamista (katsotaan eduksi)
  • Kykyä kiinnittää isoja kappaleita
  • Halua jatkaa kehittymistäsi alan vahvaksi osaajaksi
  • Oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa CNC-koneistajan työtehtävissä sekä perusteellisen perehdytyksen työhösi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Työsuhde voi alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Vakituinen tai määräaikainen työsuhde asiakasyrityksen kirjoille on myös mahdollista.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä:

Santeri Lahdelma / santeri.lahdelma@workpower.fi / 040 688 6545

Avainsanat: CNC-koneistaja, Sorvaaja, Aarporaaja, Karusellisorvaaja, koneistaja

Ilmoitusnumero: 84309533

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus