CNC-koneistaja

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 16.10.2022

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista CNC-koneistajaa.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään työstökeskuksen käyttöä ja ohjelmointia. Sinulla on alan koulutus sekä ohjelmointikokemusta työstökeskuksilla. Olet käyttänyt CNC-koneita itsenäisesti aiemmin sekä osaat lukea piirrustuksia. Katsomme eduksi kokemuksen esimerkiksi Siemens-, Okuma- tai Unipro-ohjauksesta. Kappaleet ovat kooltaan alle metristä muutamaan metriin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Lisäksi toivomme sinulta:
– Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
– Itsenäistä otetta työhön
– Aitoa kiinnostusta ja motivaatiota oppia uutta 
– Reipasta asennetta.

Tarjoamme sinulle:
Asiakasyritys tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn siistissä ja ammattitaitoisessa työympäristössä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Hakuprosessi:
WorkPower pitää ensimmäiset haastattelut (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti meille nettisivujemme kautta. 

Lisätietoja:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: cnc-koneistus, työstökeskus, ohjelmointi, 2-vuorotyö, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.