fbpx

CNC-koneistaja

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 3.10.2021

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista CNC-koneistajaa.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään työstökeskuksen käyttöä ja ohjelmointia. Sinulla on alan koulutus sekä ohjelmointikokemusta työstökeskuksilla. Olet käyttänyt CNC-koneita itsenäisesti aiemmin sekä osaat lukea piirrustuksia. Katsomme eduksi kokemuksen esimerkiksi Siemens-, Okuma- tai Unipro-ohjauksesta. Kappaleet ovat kooltaan alle metristä muutamaan metriin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Lisäksi toivomme sinulta:
– Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
– Itsenäistä otetta työhön
– Aitoa kiinnostusta ja motivaatiota oppia uutta 
– Reipasta asennetta.

Tarjoamme sinulle:
Asiakasyritys tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn siistissä ja ammattitaitoisessa työympäristössä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. WorkPower pitää ensimmäiset haastattelut (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti meille nettisivujemme kautta. 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: cnc-koneistus, työstökeskus, ohjelmointi, 2-vuorotyö, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.