CNC-koneistaja, Raahe

Kokoaikainen

Kalajoki, Muhos, Haapavesi, Tyrnävä, Haukipudas, Kempele, Liminka, Ylivieska, Alavieska, Oulunsalo, Pyhäjoki, Lumijoki, Merijärvi, Oulainen, Siikajoki, Raahe, Vihanti

Haku päättyy 4.6.2023

Kaipaatko uusia haasteita työurallesi? Hae meille, niin pistetään pyörät pyörimään!

Etsimme asiakkaallemme Raaheen CNC-koneistajaa.

Työnkuvaus:

Työtä tehdään vaakakaraisella ja/tai pystykarasella työstökoneella. Työnkuva määräytyy myös osaamisesi mukaan. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta työstökeskuksilta. Edellytämme myös ohjelmointitaitoa. Eduksi katsomme erityisesti Fanucin ohjauksen tuntemuksen. Osaaminen Heidenhain-ohjauksella lasketaan myös eduksi. Huomioimme myös hakijat, joilla on tuntemusta jostakin muusta ohjauksesta ja halua oppia uutta!

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on 5-vuorotyötä. 

Työssä menestyminen:

Olet itsenäiseen työhön kykenevä, tiimipelitaidot omaava, tarkka ja luotettava. Sinulle on tärkeää, että työ tehdään hyvin ja sinulta löytyy halua oppia lisää. 

Tarjoamme sinulle:

Työ on sopimuksen mukaan joko alkuun määräaikainen tai suoraan vakituinen asiakkaan kirjoilla. Tarve tekijälle on pitkäaikainen. Pääset osaksi ammattitaitoista, avointa ja yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä. Palkkaus määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi!

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Yhteystiedot:
HR-konsultti Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: cnc-koneistaja, cnc-koneistus, Fanuc, Heidenhain, kokoaikatyö, Pohjois-Pohjanmaa, Raahe

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus