CNC-koneistaja, Pori

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 31.1.2023

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista CNC-koneistajaa.

Työnkuvaus:

Työsi pitää sisällään työstökeskuksen käyttöä ja ohjelmointia. Sinulla on alan koulutus sekä ohjelmointikokemusta työstökeskuksilla. Olet käyttänyt CNC-koneita itsenäisesti aiemmin sekä osaat lukea piirrustuksia. Katsomme eduksi kokemuksen esimerkiksi Siemens-, Okuma- tai Unipro-ohjauksesta. Kappaleet ovat kooltaan alle metristä muutamaan metriin.

Toivomme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, itsenäistä otetta työhön ja reipasta asennetta. Toivomme myös, että sinulla on aitoa kiinnostusta ja motivaatiota oppia uutta. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työ on sopimuksesta riippuen, joko alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta tai rekrytointi suoraan asiakkaan kirjoille. 

Tarjoamme sinulle:

Asiakasyritys tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa työympäristössä. Pääset työskentelemään rentojen, osaavien ja avoimien työkavereiden kanssa. Palkkaus määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan, kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi: 

Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti meille nettisivujemme kautta. WorkPower pitää ensimmäiset haastattelut (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa.  

Yhteystiedot:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: cnc-koneistus, työstökeskus, ohjelmointi, 2-vuorotyö, kokoaikatyö, Pori, koneistaja, cnc-koneistaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!