CNC-koneistaja

Kokoaikainen

Kuopio

Haku päättyy 4.8.2024

Hei sinä koneistusalan ammattilainen!

Etsimme motivoituneita ja osaavia CNC-koneistajia erilaisiin työtehtäviin asiakasyrityksillemme Kuopion seudulle. Työskentely tapahtuu asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti, tarjoten monipuolisia ja vaihtelevia työmahdollisuuksia. Jätä hakemuksesi meille, ja otamme sinuun yhteyttä sopivan työtehtävän auetessa.

Työpäiväsi voivat sisältää koneistustehtäviä erilaisten materiaalien ja eri kokoisten kappaleiden parissa. Työskentelet monipuolisten koneistusmenetelmien, kuten sorvauksen ja jyrsinnän, parissa. Voitkin olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on hallussa koneistuksen perusperiaatteet ja hieman aikaisempaa kokemusta jyrsimen ja/tai sorvin käytöstä. Eduksi katsotaan ohjelmointiosaaminen, jonka lisäksi koneen asetusten teko ja vaihtaminen ei myöskään tuota sinulle ongelmia. 

Arvostamme haluasi kehittää osaamistasi metallialalla ja valmiuttasi oppia uutta. Tarkkuus, huolellisuus ja itsenäinen työskentely ovat avainominaisuuksia tehtävässäsi. Kykenet toimimaan sujuvasti osana tiimiä ja omaksumaan uudet tehtävät nopeasti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kartuttaa arvokasta työkokemusta koneistusalalla. Työmahdollisuuksia on tarjolla joustavasti eripituisiksi ajanjaksoiksi, ja työsuhteen aloitusajankohta sovitaan yhdessä tilanteesi mukaan. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä suoraan asiakasyrityksemme palveluksessa määräajan päätyttyä. Lisäksi saat tukea HR-tiimiltämme koko työsuhteesi ajan, joka on tavoitettavissa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä kysymyksissä. Palkkaus määräytyy kokemuksesi, osaamisesi ja tehtävän vaativuuden perusteella.

Hakuprosessi

Mikäli olet innokas ottamaan vastaan uusia haasteita koneistusalalla ja uskot sopivasi joukkoomme, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi kotisivujemme kautta. Muista kuvata hakemuksessasi osaamisesi ja kokemuksesi mahdollisimman tarkasti. Odotamme jo innolla mahdollisuutta tutustua sinuun ja osaamiseesi!

Lisätietoja

HR-koordinaattori Maiju Majamaa
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Avainsanat: cnc-koneistaja, koneistaja, cnc-koneistus, cnc machinist, metallityö, pohjois-savo, kuopio

Ilmoitusnumero: 104601869

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus